Vásároljon Romániai matrica online -
Calculator roviniete Romania

Rólunk

A SC SCALA ASSISTANCE SRL kereskedelmi társaságot kizárólag hazai tőkéből hozták létre 2005-ben és:

- a Romániai Országos Országút és Autópálya Társaság a 93/17339/2007-es számú (aktualizált) szerződéssel engedélyezte, hogy matricákat értékesítsen/bevételezzen (közúti közlekedési infrastruktura használati dija).

 
A cég 2005-ben kezdte meg tevékenységét, egyetlen személlyel és 15.691 lej összegű éves üzleti forgalommal, 2009-ben pedig 8 alkalmazottal és 1.172.809 lejes üzleti forgalommal rendelkezett. A 2011-es évben a Scala Assistance alkalmazottainak száma 12, több ezres ügyfélkörrel és 1 millió eurót meghaladó becsült üzleti forgalommal.
Ügyfeleink  között szerepelnek neves szállító cégek és sok más tevékenységi területhez tartozó cégek. Ennek a fejlődésnek a magyarázata munkamódszerünkben és stratégiánkban, valamint a nagyon leegyszerűsített megrendelési ügymenetben rejlik.
 
Termékeink  a következők:

-     a romániai országutak (főutak) hálózatának használatára jogosító díj vagy ROVINIETA, amelyet valamennyi olyan, romániai és külföldi felhasználók tulajdonában levő, ideiglenesen vagy véglegesen bejegyzett járműre kivetnek, amely igénybe veszi az ország úthálózatát és autópályáit ;

-     a magyarországi autópályák, közforgalmú utak és a főutak bizonyos szakaszainak használati díja vagy HUVINIETA.


Vizualizare hartă mărită

Aktív jelenlét Magyarországon és a Moldovai Köztársaságban.

Folyamatos terjeszkedésünk nyomán a közeljövőben új telephelyek nyílnak Romániában és Bulgáriában is.